El Casal Jaume I de Fraga promou una declaració de suport al procés

Des de la Franja es considera que la independència de Catalunya tindrà «conseqüències indiscutibles que afectaran tot l’àmbit lingüístic català»


Marta Canales Casal Jaume I de Fraga
Marta Canales
Casal Jaume I de Fraga

Unes trenta persones de diferents poblacions de la Franja de Ponent han signat una declaració, promoguda pel Casal Jaume I de Fraga, de suport «al procés cap a la independència que esta vivint Catalunya» ja que aquest «tindrà unes conseqüències indiscutibles que afectaran tot l’àmbit lingüístic català».

Els signants, «en tant que components de la comunitat lingüística catalana i partícips de la catalanitat», defensen aquesta declaració de suport al procés «perquè es produeixin aquells efectes positius també a la Franja». Consideren que «el futur de la Franja està lligat al futur de Catalunya» i «l’hem de compartir en els àmbits econòmic, empresarial, cultural, lingüístic, social, educatiu i sanitari».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.