Investiguen l’origen d’una taca al pantà de Riba-roja d’Ebre

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre deixa de bombar aigua als municipis que abasteix com a mesura preventiva

 

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ha decidit deixar de bombar aigua als municipis que s’abasteixen del pantà de Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre) per l’aparició d’una taca a la superfície de l’embassament, prop de la presa. Segons ha informat Protecció Civil, el Consorci Aigües Tarragona ha portat a analitzar una mostra de la taca amb urgència perquè es desconeix l’orígen del vessament.

Els municipis afectats, als quals ja s’ha informat de la situació, són Flix, Riba-roja d’Ebre, Batea, Villalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca que tot i el tancament del pantà tenen aigua per 48 hores. Mentre no s’aclareixi l’origen de la taca Protecció Civil ha recomanat als veïns no veure aigua de l’aixeta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.